+ Dengan nama Allah +

Dan orang yang sabar kerana mencari keredhaan Tuhannya, mendirikan solat dan menafkahkan sebahagian rezeki yang Kami nafkahkan kepada mereka, secara sembunyi atau terang-terangan, serta menolak kejahatan dengan kebaikan, orang itulah yang mendapat tempat kesudahan yang baik.
Surah Ar-Rad : Ayat-22

Sunday, June 21, 2009

Expose Mistik, Haha~!!

:: Harta Kesayangan Beta ::



Cita-cita nak ada library sendiri, tapi ini saja yang mampu..T_T


Unsur-unsur tamak menular dalam diri, ^^

Btw, i love that butterfly so much..^_^



Deretan buku yang belum di baca, hmm.. bila tuh nak baca??


Comeiiii kan peguine tu, kekeke..



Buku-buku yang belum dibaca ( 2 je kot dah khatam, sob3)


Setengah


Lagi setengah


Kaktus yang kecik tak mahu besar


Kasi injek baru tau, haha


Kereta kecik warna merah ^__^



Ashraf, not for sale.. eheh


5 comments:

princess said...

hehe...
comey2....
bilik ank dara boleh la ltak..
dah ada ehem2 nant..
tak blh dah...
wakkaka

jgn marah kak..(^,^)

AsNiza said...

oh, jgn misunderstood...

katil tu katil ashraf, tiada kena mengena ngan akak, show off rack jer,

haha~

rerAma chUmey said...

hehe..
kmas nyer bilik kakAs..

p/s:jom la kumpul rama2 sme2..

ikhwana syuhada said...

nak keta kecik kaler merah tuh ...(senyum lebar sambil kuis2 bahu asniza)

AsNiza said...

:: rerama..

klu nk tau, bilik kak as kemas time tu jer, time nak show off, kekeke..

selain waktu itu, bersepah laa..huhu


:: ikhwana..

jom la kalu berani, akak bawa kete mcm roller coaster tau, hahaha..jom jom!

comot sana sini, gesel situ sinin, haih..