+ Dengan nama Allah +

Dan orang yang sabar kerana mencari keredhaan Tuhannya, mendirikan solat dan menafkahkan sebahagian rezeki yang Kami nafkahkan kepada mereka, secara sembunyi atau terang-terangan, serta menolak kejahatan dengan kebaikan, orang itulah yang mendapat tempat kesudahan yang baik.
Surah Ar-Rad : Ayat-22

+ Kata Aluan +

Dimulai dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..

Assalamualaikum wbt.. Ahlan wasahlan. Selamat datang saya ucapkan kepada semua sahabat pengunjung yang sudi bertandang ke teratak buruk saya ini. JZKK.

Pertama sekali, ingin saya maklumkan bahawa saya bukanlah ustazah, bukan pakar motivasi, bukan kaunselor, bukan orang ilmuan, bukan sesiapa pun. Saya ini cumalah manusia biasa seperti kalian jua adanya. Jika ada salah dan silap, sudilah kiranya kalian menegur. Ini kerana saya bukanlah manusia yang sempurna, tak dapat lari dari kesalahan dan kesilapan.

Terima kasih yang tidak terhingga saya ucapkan kepada kalian yang sudi singgah ke teratak saya ini.

Kedua, ingin saya khabarkan bahawa ruangan 'chatbox' telah di tiadakan buat sementara waktu hingga tiba masa yang sesuai, insyaAllah. Ini kerana ada sebab-sebab yang tertentu yang tidak dapat dielakkan. InsyaAllah, moga lebih banyak manfaat darinya.

Ketiga, ruangan komen masih dibuka dan tidak pernah ditutup. Sesiapa sahaja dialu-alukan untuk menghantar feedback - merujuk kepada entri yang ditulis. Terlebih dahulu sebelum comment, jom istighfar dan baca bismillah deh, =)

Atau, cara lain untuk berhubung dengan tuan rumah, sebagai pilihan lain, kalian juga boleh hantarkan e-mel ke alamat:

skyredbutterfly@gmail.com.

Sekali lagi, sebelum berundur, sekalung penghargaan, saya ucapkan kepada semuanya. Moga kunjungan anda ke teratak ini tidak sia-sia dan moga-moga peroleh manfaat darinya..

InsyaAllah.

Ampun maaf atas segala kekurangan, salah dan silap..

Wassalam.